Lewis Hamilton on pyytänyt popparityttöystäväänsä Nicole Scherzingeriä jättämään tuomaroinnin kykykilpailu X Factorin seuraavalla tuotantokaudella, kertoo Britannian media laajasti.

F1-mestari, joka hiljattain osti yli €20 miljoonan arvoisen yksityissuihkukoneen väitteiden mukaan siksi, että kaksikko voisi pitää yhteyttä helpommin, on yhä huolissaan yhteisen ajan vähyydestä.

Hamilton onkin nyt vedonnut Scherzingeriin, että hän ei palaisi takaisin ohjelmaan syksyllä. Mercedes-kuljettaja pelkää kaipauksen muodostuvan ylivoimaiseksi.

– Lewis on sanonut Nicolelle, että tilanne olisi hirveä ja että kenties hänen ei pitäisi tehdä sitä, nimetön lähde kertoi Sunday People -lehdelle.

– Jos Lewis uskoisi, että Nicole haluaisi sydämestään palata, hän ei pyytäisi sitä, mutta Lewis tietää, että Nicole ei halua palata epätoivoisesti ja uskoo Nicolen olevan onnellisempi, jos he ovat yhdessä.

– Myös Nicole on huolissaan, että hän ei näe Lewisia paljon, mikä on iso tekijä, joka vaikuttaa syvästi hänen päätökseensä.