Ferrarin päivä Silverstonessa oli kaksijakoinen. Talli palasi voittokantaan Carlos Sainzin voimin, mutta MM-taistossa edellä oleva Charles Leclerc putosi pois palkintosijoilta Ferrarin erikoisen varikkostrategian johdosta.

Tunnelma oli selvästi kireä Leclercin puolella varikkoa. Usean raportin mukaan tallin sisällä olisi repeämiä viime viikonlopun johdosta. Erityisesti päätös ottaa Sainz sisään, mutta jättää Leclerc vanhoilla renkailla kärkeen hämmästytti. Lisää vettä myllyyn loi se, että osa Leclercin varikkotiimistä ei ollut mukana kilpailun jälkeisessä voittokuvassa.

Monacolainen kiistää kuitenkin mahdolliset välirikot jyrkästi.

– On ikävää, että tallista puhutaan tällä tavalla. Mitään välirikkoa ei ole käynyt, Leclerc vakuutti torstain lehdistötilaisuudessa.

– Olemme todella yhtenäinen tiimi, eikä tuollainen vaikea kilpailu tule muuttamaan sitä. Mutta olemmeko me pettyneitä tulokseen? Minusta vastaus on kyllä.

– Olimme kaksoisjohdossa, mutta minä putosimme neljänneksi. Se ei kuitenkaan ollut syy, miksi emme olleet kaikki kuvassa. Osa tallista myöhästyi koneesta, joka sotki aikatauluja. Olisimme halunneet ottaa kuvan jo aiemmin, mutta Carlos ei ollut paikalla.