F1-sarjan kuljettajakaruselli käy kuumana. Tallit ovat laittamassa kuljettajakatraitaan uusiksi kovalla kädellä ensi kautta ajatellen.

PlanetF1-sivuston mukaan uusi nimi kuskimarkkinoille on yllättäen Mercedeksen George Russell. Organisaatiossa jo vuosia vaikuttanut britti on sivuston mukaan varteenotettava kandidaatti Audin kilpakuljettajaksi, kun valmistaja liittyy virallisesti sarjaan kaudella 2026.

Mercedes ei ole vielä ilmoittanut ensi kauden kuljettajaa, joka korvaisi Ferrarille lähtevän Lewis Hamiltonin. Tällä hetkellä johtava nimi hopeanuolten toiseksi kuljettajaksi on huippulupaus Kimi Antonelli.

Tämän lisäksi Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on yrittänyt kosiskella F1-sarjaa viime vuosina hallinnutta Max Verstappenia liittymään saksalaistalliin. Verstappenin välit Red Bull -organisaatioon ovat jäätyneet tallipäällikkö Christian Hornerin temppujen takia, eikä hollantilaisen lähtö energiajuomatallista olisi täysin poissuljettua.

Antonelli on Mercedekselle koskematon, sen organisaatio on tehnyt selväksi. Tämä jättäisi Russellin pois tallin laskuista. PlanetF1-sivuston mukaan Audi on jo ollut yhteydessä kaksinkertaiseen GP-voittajaan.

Russell voidaan nähdä Sauber-Audilla jo ensi kaudella. Talli ei ole julkistanut toista kuljettajaa saksalaisen Nico Hülkenbergin rinnalle. Neuvottelut Valtteri Bottaksen kanssa eivät ole edenneet, eikä talli vaikuta kiinnostuneelta suomalaisen pitämisessä mukana organisaatiossa. Näin ollen suomalainen joutuisi tekemään tilaa Russellille samalla tavalla, kuin muutama vuosi takaperin Mercedeksellä.

LUE MYÖS: