Red Bullin F1-talleissa harkitaan muutoksia kuljettajapuolelle kaudelle 2025.

Sekä Red Bullin ykköstiimistä että kakkostiimistä RB Visalta toinen kuski on joutumassa ulos. Red Bullilta potkut saisi Sergio Perez ja RB:ltä Daniel Ricciardo.

Päätökset riippuvat myös Red Bull-organisaation sisäisestä valtataistelusta. Red Bullin kilpailujohtajalla Christian Hornerilla tiedetään olevan tällä hetkellä viimeinen sana n kuljettajapäätöksissä, mutta tilanne voi muuttua, sillä Red Bullin osakkeenomistajien väitetään nyt kannattavan Red Bullin neuvonantajan Helmut Markon näkemysten puolesta.

Marko toivoo, että Red Bullin kakkostallista tulisi jälleen enemmänkin junioritiimi. Osakkeenomistajat puoltavat hänen näkemystään.

The Race-lehden toimittaja Valentin Khorounzhiy mukaan tämä lienee sinetti Ricciardon lähtöpasseille Red Bull-organisaatiosta. Ensi kaudella RB:n ajajat olisivat Liam Lawson ja Isaac Hajdar.

RB:llä Ricciardon tallikaverina ajava Yuki Tsunoda olisi nousemassa Red Bullin ykköstiimiin. Hän ajaisi siellä Max Verstappenin tallikaverina.

Perez on ajanut tällä kaudella surkeasti. Marko katsoo, että Tsunodan nostaminen Perezin tilalle ei ainakaan heikentäisi tuloksia.

Red Bull ei ole vahvistanut ensi kauden kuljettajistaan muita kuin Verstappenin ja Perezin. Jälkimmäinen teki keväällä vuoteen 2026 ulottuvan jatkosopimuksen mutta F1:ssä kuljettajasopimukset ovat luonnollisesti aina purettavissa.