Red Bullin neuvonantaja sekä kuskiakatemian vetäjä Helmut Marko otti kantaa Jos Verstappenin höpinöihin.

MM-kärki Max Verstappenin isä raivosi Hollannin GP:n jälkeen energiajuomatallin suoritustasosta.

– Tallissa täytyisi nyt katsoa peiliin, sillä nyt on aika kyseenalaistaa itsensä, jos ei se ole liian myöhäistä. Hyvät työntekijät jättävät tiimin. Olen erittäin tyytymätön siihen mitä tapahtuu, raivosi Jos Verstappen muun muassa Bildille.

– Kauniit puheet eivät enää riitä. Tilanne on vakava, eikä Max ole tyytyväinen tällaiseen autoon. Hornerin on aika laittaa tiimi oikealle tielle.

Marko kertoo vanhemman Verstappenin olleen jo kauden alusta saakka ”sodassa” tallipäällikkö Christian Hornerin kanssa. Hollannin GP:n pieni retkahdus taistelussa McLarenin Lando Norrisia vastaan tarjosi jälleen oivan tilaisuuden osoittaa sormella Horneria.

Nuorempi Verstappen on puolestaan pyörinyt siirtohuhuissa pitkin kuluvaa kautta pitkästä sopimuksestaan huolimatta. Muun muassa Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on avoimesti kertonut yrittäneensä kosiskella hollantilaista leipiinsä.

– Jos Verstappen on aina pitänyt Toto Wolffista enemmän kuin Christian Hornerista, kommentoi puolestaan Marko Grand Prix:n mukaan.

– Mutta se ei ole tärkeää, sillä Max on keskittynyt voittamaan maailmanmestaruuten tämän tiimin kanssa, vakuutteli Red Bull -pomo.

Markon mukaan Jos Verstappen on aina ollut hyvissä väleissä Wolffin kanssa ja hän arvostaa itävaltalaisen johtajuutta sekä lähestymistapaa asioihin Horneria enemmän.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Italian Monzassa ja Red Bull sekä Verstappen yrittävät pysäyttää erittäin vahvalta vaikuttavan McLarenin.

LUE LISÄÄ