Williamsin tallipomo James Vowles on joutunut myrskyn silmään torstain mediapäivän jälkeen.

Williams tiedotti aiemmin tällä viikolla erottaneensa kisakuljettaja Logan Sargeantin. Päätös oli odotettavissa, mutta brittitallin valitsema korvaaja tuli monelle yllätyksenä.

Talli päätti nostaa paikalle vain yhden harjoituksen verran F1-kokemusta omaavan Franco Colapinton. Paikkaa tavoitteli myös kokeneempia kuljettajia. Yksi heistä oli Mercedeksen varakuski Mick Schumacher.

Vowles otti kantaa päätökseensä jättää Schumacher sivuun Williamsin suunnitelmista. Brittipomo oli kovasanainen kritiikissään, pitäen Schumacheria hyvänä kuskina, mutta ei näe legandaarisen Michael Schumacherin pojassa mitään erikoista.

– Meidän täytyy olla rehellisiä tästä. Mick on hyvä kuljettaja, mutta hänessä ei ole yhtään mitään erikoista, britti kommentoi Motorsport.comille.

Vowlesin entinen tallipäällikkö, sekä Schumacherin nykyinen pomo Toto Wolff ei ollut tyytyväinen Williams-pomon kommenteista.

– Hän on pohjimmiltaan strategiajohtaja, joka sanoo asiat suoraan. Tämän kommentin hän olisi voinut pitää omana tietonaan, Wolff kommentoi Sky Sportsille.