Williamsilla surkeita suorituksia tarjonneelle Logan Sargeantille etsitään välittömästi korvaajaa jo kesken kuluvan kauden.

Sargeant tuhosi kilpurinsa lauantain harjoituksissa alokasmaisen virheen seurauksena. Amerikkalaiskuski laski oikean puolen takapyöränsä nurmikolle kolmosmutkan kiihdytyksessä märissä olosuhteissa ja laitteet karkasivat räpylästä. Lopputulemana oli raju osuma kaiteisiin ja kilpuri meni niin huonoon kuntoon, että iltapäivän aika-ajot jäivät väliin.

Sargeantin oli tarkoitus tehdä tilaa vasta ensi kaudella Carlos Sainzille, mutta viimeisimmän virheen seurauksena tallipäällikkö James Vowles on ryhtynyt varikkotietojen mukaan toimiin. Hollantilaistoimittaja Erik van Haren kertoo Williams-pomon katselevan parhaillaan vaihtoehtoja hänen tilalleen jo loppukauden ajaksi.

Mitään ei olla vielä tässä vaiheessa päätetty, mutta Van Harenin mukaan Vowles olisi udellut ainakin Mick Schumacherin ja Liam Lawsonin palveluksien perään.

Sargeantin F1-ura ei ole ottanut tuulta alleen ja ajovirheiden lisäksi vauhtikaan ei ole riittänyt alkuunkaan tallikaveri Alex Alboniin nähden.

RBR Daily

@RBR_Daily
🚨 Logan Sargeant's crash could have massive consequences, nothing decided yet, but James Vowles is looking at options to potentially replace him, according to @ErikvHaren

Schumacher is on the list, and Vowles was speaking to Red Bull over Liam Lawson.

LUE LISÄÄ