Red Bull -tähti Max Verstappen saattoi vahingossa paljastaa F1-suosikkikuljettaja Daniel Ricciardon potkuista liian aikaisin.

Red Bullin sisartalli VCARB on yksi ainoista talleista ilman täysin varmistettua kuljettajakaksikkoa ensi kaudelle. Yuki Tsunodalla on jatkosopimus, mutta F1-kansan pitkäiaikaisiin suosikkeihin lukeutuva Ricciardo on matkalla ulos ovesta. Aussikuskin tilalle kaavaillaan huippulupaus Liam Lawsonia.

Verstappen saattoi kuitenkin lipsauttaa Ricciardon uran päättyvän jo ennen kauden päätöstä. Hollantilainen viittaa Singaporen olevan mahdollisesti aussin viimeinen kilpailu.

– Jos tämä on Danielin viimeinen kilpailu, hän voi katsoa uraansa tyytyväisenä, hollantilaismestari kommentoi RN365-sivustolle.

– Hän on saavuttanut enemmän kuin lukuisat muut voisivat edes kuvitella. Hän on todistanut itsensä yhdeksi lajimme suurista. Hän on ollut hyvä ystävä ja loistava tyyppi.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko kommentoi alkuviikosta organisaation tekevän kuljettajapäätöksiä Singaporen jälkeen. Verstappenin kommenttien myötä on sopiva odottaa, ettei seitsenkertaista GP-voittajaa nähdä kuninkuusluokassa enää tällä kaudella.