F1-konkari Daniel Ricciardon tulevaisuuden yllä leijuu edelleen tummia pilviä ja Red Bull on ajautunut vaivaannuttavaan tilanteeseen.

Kukaan ei ole sanonut suoraan, että kokenut aussi olisi ajanut Singaporen GP:ssä viimeisen kilpailunsa, vaikka kaikki merkit viittaavatkin siihen. Virallista vahvistusta ollaankin odoteteltu pitkin viikkoa siitä, että Ricciardo korvattaisiin Liam Lawsonilla F1-sarjan seuraavassa osakilpailussa.

LUE MYÖS: Daniel Ricciardolta paljonpuhuva reaktio kilpailun päätteeksi – Oliko F1-ura siinä?

Ricciardo jakoi Singaporen GP:n jälkeen haastatteluja kyyneliä pidätellen ja tapauksesta on muodostumassa jopa häpeällinen Red Bullin kannalta. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kommentoi vähintäänkin yhtä epäsuoraan organisaation toimintaa.

– Meillä on nyt aikaikkuna, jossa arvioimme kaikkia relevantteja suorituskykytekijöitä kuskiemme kesken. Tässä on olemassa Danielia isompi kuva ja hän on vain yksi osa palapeliä, kommentoi Horner RacingNews365:lle.

Vain muutama viikko sitten juurikin Ricciardoa spekuloitiin Red Bullin ykköstiimissä surkeasti suoriutuneen Sergio Perezin tilalle. Jotkut ovat jopa väläytelleet meksikolaisen päättävän uransa ennenaikaisesti kuluvan kauden päätteeksi, jolloin Red Bull tarvitsisi joka tapauksessa jälleen yhden kuljettajan lisää. Horner ei kuitenkaan paljastanut mitään Ricciardon ensi vuoden mahdollisista palveluksista.

– Me tunnemme Danielin erittäin hyvin ja sen mihin hän pystyy tai ajaa autoa. Se on meillä tiedossa, vastasi Horner ympäripyöreästi.

LUE LISÄÄ