Red Bull -organisaation neuvonantaja Helmut Markon mukaan tallin kuljettajakuviot selviävät jo ensi viikolla.

Talli on ollut keskiössä heikentyneen suorituskyvyn, mutta myös kuljettajamarkkinoiden takia. Talli päätti jatkaa kesätauon yli alisuorittaneen Sergio Perezin kanssa. Jatkosopimuksen aiemmin tänä vuonna solminut meksikolainen on kuitenkin kaikkea muuta kuin turvassa ensi kautta ajatellen.

Suurin huomio kääntyy kuitenkin sisartalli VCARB-tallin toiseen paikkaan. Yuki Tsunoda nähdään auton ratissa myös ensi kaudella, mutta tallikaveri on vielä mysteeri. Kaikki merkit osoittavat Daniel Ricciardon lähtöpasseihin, ja huippulupaus Liam Lawsonin nostoon vakituiseksi kisakuljettajaksi.

Lawson korvasi aussikuljettajan viime kaudella tämän toipuessa käsimurtumasta. Lawson ajoi yhteensä viisi kilpailua, napaten kaksi pistettä, joista kaikki tulivat Singaporen osakilpailussa.

Ricciardon sopimuksessa on tallipykälä, jonka Red Bull voisi aktivoida halutessaan pitää Ricciardon palveluksessaan. Ainoa mahdollisuus olisi nousta Perezin paikalle, mutta toistaiseksi meksikolaisen paikka vaikuttaa turvatulta.

Markon mukaan päätökset ensi kauden kuskeista on jo tehty. Julkistusta voidaan odottaa Singaporessa ensi viikolla.

– Meillä on idea ensi kauden kuljettajista. Odottakaa Singaporeen niin kuulette lisää, Marko kommentoi Viaplaylle.

LUE MYÖS: