Singaporen GP:n toiset vapaat harjoitukset on ajettu ja tuloslistan kärkinimenä sai komeilla McLaren-tähti Lando Norris.

Illan pimennyttyä olosuhteet lähentelivät jo aika-ajoja sekä kisaolosuhteita. Tosin lauantaiksi sekä sunnuntaiksi on mahdollista, että sade kastelee Marina Bayn radan, joten säätötyöt kuivalla saattavat valua hukkaan.

Aluksi keskityttiin jälleen tuttuun tapaan pidempiin vetoihin, ennen kuin puolen tunnin kohdalla nähtiin taas ensimmäiset nopeammat kierrokset pehmeimmällä seoksella. Nämä ajat jäivätkin nopeimmiksi noteerauksiksi ja Norris oli noin kuusi sadasosaa nopeampi kuin toiseksi ehtinyt Ferrarin Charles Leclerc. Leclercin tallikaveri Carlos Sainz täytti kolmen kärjen ja jäi Norrisin ajasta runsaat kuusi kymmenystä.

MM-kärki Max Verstappen ei ollut tyytyväinen autonsa käytökseen. Hollantilainen kertoi, ettei hitaissa mutkissa ole pitoa etupäässä, eikä takapäässäkään. Red Bullin harjoitus oli vaikea, eikä energiajuomatallilla ollut asiaa kärkivauhtiin. Verstappen oli vasta tuloslistan 15:s ja tallikaveri Sergio Perez 8:s.

Pieniä seinäkosketuksia nähtiin jälleen ykkösharjoitusten tapaan, kunnes Mercedeksen George Russell rysäytti keula edellä valliin aivan session lopussa. Britti sai peruutettua kilpurinsa vallista ja nilkutti laitteensa takaisin varikolle keula rutussa.

Sauber-tallin vauhti vaikuttaa olevan entistä enemmän hukassa, sillä sveitsiläistallin kilpurit olivat selvästi koko joukon hitaimpia. Valtteri Bottas oli joukon viimeinen ja eroa kärkeen kertyi kaksi sekuntia.

Singaporen GP -viikonloppu jatkuu lauantaina kolmansien harjoitusten merkeissä, jotka käynnistyy kello 12:30 Suomen aikaa. Toisen harjoituksen tuloslista alla.

Singaporen GP:n 2. harjoitukset

  1. Lando Norris, McLaren
  2. Charles Leclerc, Ferrari +0,058
  3. Carlos Sainz, Ferrari +0,629
  4. Yuki Tsunoda, VCARB +0,741
  5. Oscar Piastri, McLaren +0,747
  6. Daniel Ricciardo, VCARB +0,751
  7. George Russell, Mercedes +0,761
  8. Sergio Perez, Red Bull +0,871
  9. Alex Albon, Williams +0,923
  10. Nico Hülkenberg, Haas +0,940
  11. Lewis Hamilton, Mercedes
  12. Fernando Alonso, Aston Martin
  13. Kevin Magnussen, Haas
  14. Lance Stroll, Aston Martin
  15. Max Verstappen, Red Bull
  16. Franco Colapinto, Williams
  17. Esteban Ocon, Alpine
  18. Pierre Gasly, Alpine
  19. Zhou Guanyu, Sauber
  20. Valtteri Bottas, Sauber

LUE LISÄÄ