Sauberin F1-talli panttaa edelleen toista kisakuskiaan ensi kaudeksi ja päätöksiä odotetaan kuumeisesti etenkin suomilasien läpi katseltuna.

Suomalaiskuski Valtteri Bottaksen tulevaisuus on edelleen avoinna, eikä varmuutta jatkosta ole saatu konkarikuskin luottavaisista kommenteista huolimatta. Sauber-tallin edustaja Alessandro Alunni Bravi kommentoi Bottaksen olevan listan kärkipäässä vaihtoehtoja punnittaessa, mutta päätöksen tekee Audi-projektia vetämään palkattu Mattia Binotto.

– Punnitsemme kaikkia vaihtoehtoja nähdäksemme parhaan balanssin milläkin aikavälillä. Valtteri on vahva kuski tiimille ja tiedämme hänet erittäin hyvin, kommentoi Alunni Bravi motorsportille.

– Pohdimme plussia sekä miinuksia ja Mattia ei perusta päätöstään pelkästään vuodelle 2025, vaan myös keskipitkällä strategialla Audin F1-projektia varten.

Alunni Bravin kommenteista voisi päätellä, ettei Bottaksen mahdollinen jatko olisi vain vuoden mittainen, vaan häntä on pohdittu tosissaan myös Audin ottaessa sveitsiläistallin hallintaansa 2026.

Bottaksen tilalle on väläytelty pitkin kesää monia kuskeja ja tällä hetkellä hänen vahvin kisaaja kuskin paikasta lienee F2-lupaus Gabriel Bortoleto.

LUE LISÄÄ