Red Bull -organisaation neuvonantaja Helmut Marko laukoi rajuja kommentteja MM-sarjan haastajan Lando Norrisin suuntaan.

Brittikuski on noussut mestaruustaistoon RB:n Max Verstappenin kantaan. Hollantilaisen pistejohto on toistaiseksi suuri, mutta McLaren on ehtinyt siirtyä tallipisteiden kärkeen energiajuomajätin ohitse.

Kuljettajakehitykseen keskittyvä Marko ei ole kuitenkaan huolestunut Norrisin mestaruushaastosta. Itävaltalaisen mielestä 24-vuotias on henkisesti heikko kuljettaja, josta ei ole mestariksi.

– Me kaikki tiedämme Maxin olevan sarjan paras kuljettaja radalla ja mentaalipuolella, 81-vuotias kommentoi OE24-julkaisulle.

– Norris puolestaan on surkea lähdöissä. Hän on selkeästi henkisesti heikko. Olen kuullut miten hän valmistautuu jokaiseen kilpailuun. Ne eivät herätä luottamusta.

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown ei ollut tyytyväinen itävaltalaisen kommentteihin.

– Olin pettynyt Helmutin kommentteihin, mutta eivät ne valitettavasti yllättäneet minua. Lando on puhunut avoimesti miesten henkisen hyvinvoinnin puolesta ja häntä kohtaan hyökätään näin. Se ei ole oikein, Brown kommentoi Sky Sportsille.